Daten Seks & Relaties

Leuke ideeën voor een dubbeldate 

Je weet het hè, in de lente beginnen de meeste relaties. Hebben jouw bestie en jij toevallig op hetzelfde moment een leuke beginnende liefde en vinden jullie dit allebei erg spannend? Waarom gaan jullie dan niet gewoon samen op dubbeldate? Leuk voor jullie en voor jullie lovers – althans, dat hopen we. Wij hebben hier heel wat leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet, zodat het alles behalve saai wordt. 

Karten 
Welk team gaat winnen? Gooi er een leuke prijs tegenaan, bijvoorbeeld dat het verliezende team een cocktail moet betalen. 

Spelletjes avond
Van Rummikub tot 30 Seconds en van Triviant tot Twister. Een leuke avond gegarandeerd! 

Escape room
Altijd leuk om te doen met een kleine groep. Werken jullie met z’n vieren zo goed samen dat jullie kunnen uitbreken?

Tandem tour
Is het lekker weer? Boek dan twee tandems. Maak een tour door een mooie omgeving en ga ondertussen ergens lekker borrelen. Wedden dat jullie het hartstikke leuk gaan krijgen?

Thuis koken
Natuurlijk hoeven jullie niet ver weg. Thuis koken kan ook hartstikke gezellig zijn! Zorg dat je als koppel wat lekkers maakt en smul daarna met z’n allen van de gerechten. 

Kanoën
Tijd voor wat verkoeling? Stap dan eens in een kano met jullie dates! In het Biesbosch bijvoorbeeld kun je door de mooiste natuur kanovaren. Je kunt dan gelijk erachter komen of jullie goed zijn in teamwork, of niet.

Suppen
SUP staat voor Stand Up Paddle en is op dit moment een snelgroeiende watersport. Suppen is superleuk en is een complete training voor het hele lichaam. Je staat met suppen op een grote surfplank en met een lange peddel in je hand ga je het water op! Ook dit is weer echt een leuk idee om te doen. Sluit een middagje suppen met een lekker etentje op het strand of bij een beachtent. 

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *