Trends Wonen

Tof: Lidl verkoopt een zwembad speciaal voor jouw hond

Jaaa, we kunnen er niet meer omheen! Het gaat warm worden deze week! Nou ja, gaat? Het is eigenlijk al zweten geblazen. Voor ons is het natuurlijk af en toe al heftig, maar wij kunnen altijd nog even onder de douche springen. Voor huisdieren is het helemaal heftig deze hoge temperaturen. Je hond bijvoorbeeld kan echt wel wat afkoeling gebruiken en laat daar nou net een te leuk product voor op de markt gekomen zijn: een zwembad voor je hond! Kijk je mee naar dit topidee?

Het Zoofari hondenzwembad is dé oplossing voor wanneer je hond het warm heeft. Het zwembadje heeft een stevige wandconstructie, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij het kapot maakt met zijn nageltjes én het zwembad heeft ook nog eens een speciale anti-slipbodem! Dus maak je niet druk als jouw hond het zwembad in wil springen! En misschien wel het belangrijkste: het zwembad is in een minuutje op te bouwen. Je hoeft niet te pompen, niet te blazen – hou op zeg met dit weer! 

Handig! 
Het hondenzwembad is 120 cm groot en de rand is 30 cm hoog. Je hond kan er dus lekker in dobberen. Je kunt het water er makkelijk uit laten lopen door een opening in het bad en je kunt het zwembad makkelijk opvouwen. Zo is het een klein pakketje die je gewoon lekker in je schuur kunt zetten wanneer de temperaturen weer dalen. 

Waar is het hondenzwembad te koop?
Heb jij nu zoiets van: ‘JA! Dat wil ik voor mijn trouwe viervoeter?’ Je kunt dit hondenzwembad op dit moment kopen bij supermarkt Lidl voor €39,99. Wees snel want net zoals bij de meeste aanbiedingen bij Lidl is het weg voordat je er erg in hebt!  

 

Beginbeeld: Shutterstock
Beeld: Lidl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *