Europa Reizen

Dit zijn de leukste stedentrips voor in de winter

Ben jij van plan om deze winter met jouw lover of vriendinnen er even een paar dagen tussenuit te gaan? Leuk! Je bent dan op zoek naar een leuke stad waar veel te doen is, maar wat niet té ver vliegen of rijden is, toch? We hebben hieronder heel wat leuke stedentrips voor je op een rijtje gezet. Kiezen gaat nog moeilijk worden, wedden?

De winter duurt altijd lang, te lang. Waar de lente en zomer altijd zo voorbij vliegen lijkt er aan de winter geen einde te komen. Daarom is het altijd fijn om in de winter er een paar dagen tussenuit te glippen, weg uit eigen land met je lover, zus of vriendinnen. Op naar een leuke stad, op naar nieuw avontuur! Dit zijn de leukste stedentrips voor in de winter en dat allemaal in Europa!

Stockholm
Stockholm is één van de meest indrukwekkende steden van Scandinavië. Naast de mooie natuur is de sfeer in de stad zeer ontspannen. Als je daar bent voel je je echt even weg! Wanneer je single bent kijk je je ogen uit bij alle mooie Zweedse mannen. Relatie? Dan moet je het maar houden bij alle leuke hotspots en bezienswaardigheden.

Londen
Als er één stad gezellig is in de winter dan is het Londen wel. Hallo kerstlichtjes! Niet alleen in de kerstperiode schijnen die volop, ook in januari lijkt het daar gewoon nog kerst. Op naar een leuke pub voor lekkere biertjes en wat dacht je van struinen langs alle bezienswaardigheden en de stad van boven bekijken in de London Eye? Wij zouden het wel weten!

Madrid
Viva España! Wat houden we toch van Spanje. De temperaturen zijn in Madrid altijd hoger dan in Nederland, yes! Je hebt hier niet alleen meer kans op zon, maar ook is er heerlijk eten in overvloed. En wat dacht je van de mooie cultuur en alle hotspots? Bij Madrid is één ding zeker: de stad is booming. Elke dag poppen er nieuwe leuke cafés en barretjes uit de grond. En wij kunnen daarom alleen maar juichen, want voor ons wordt het alleen maar nóg leuker om deze stad te bezoeken!

Budapest
Staat deze mooie stad nog steeds hoog op jouw lijstje? Dan is het nu de hoogste tijd om deze stad vol met hotspots eens te gaan bezoeken. De hoofdstad van Hongarije heeft naast de vele markten, badhuizen en mooie culturele plekken ook heel veel hippe hotspots waar je zeker een hapje en een drankje moet doen. En een leuk dingetje: het eten is in Budapest echt spotgoedkoop.

Berlijn
Deze Duitse stad is the place to be voor kunstzinnige mensen en voor mensen die van cultuur en geschiedenis houden. Dit is hier namelijk in overvloed te vinden. Ook zullen de echte party animals onder ons het hier goed kunnen uithouden. Berlijn zit vol met leuke verrassingen, mooie winkels, lekkere restaurants en mooie musea. Zeker eens de moeite waard om te bezoeken!

Beginbeeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *