Accessoires Fashion Trends Vriendinnen Vrije tijd Wonen

Hebben: Strandlaken met het hoofd van je bestie erop

Heb jij ongeveer elke minuut van de dag contact met je bestie en zie je haar minimaal een paar keer in de week? Ja, dan snappen wij wel dat je een paniekaanval krijgt wanneer je een paar weken zonder haar op vakantie gaat. Gelukkig bestaan er tegenwoordig hele leuke dingen, zodat je haar niet heel erg hoeft te missen. Wat dacht je van dit strandlaken met haar hoofd erop? Check hier waar je dit kunt bestellen! 

Op de website Etsy kun je terecht voor te leuke dingen. Dingen waar je jouw bestie haar hoofd (of die van je lover, moeder, zus, idool, forever crush) op kunt bedrukken. Denk aan kussens, dekbedden, onesies, onderbroeken en dus ook een tof strandlaken! Zo denk je tijdens jouw vakantie, wanneer je met een lekker cocktailtje in je hand in de zon ligt ook nog even aan haar. Dat is toch enorm leuk?

Strandlaken maken
Moeilijk om zo’n strandlaken te bestellen? Nee hoor, helemaal niet. Het enige wat je  moet doen is hier klikken om naar de site gaan. Je kunt je foto naar keuze uploaden, ook kun je vaak nog een kleur uitkiezen en misschien wil je nog een leuke tekst erbij? Ook dat kan! Daarna betaal je ‘m en binnen twee weken heb je dit strandlaken al in huis! 

Beginbeeld: Etsy 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *