Europa Lichaam Uitgaan Vriendinnen Vrije tijd

Waarom we wel weer toe zijn aan de zomer

Oké, we hebben op dit moment geen winter waarvan we denken: wow, wat koud en wat veel sneeuw! Maar toch, die regen en lage temperaturen. Doe ons maar de zomer. Lekker lange zomeravonden, luchtige jurkjes en leuke rokjes. Heerlijk! Ben jij ook weer toe aan de zomer? Dan herken je vast de volgende punten ook wel. 

Beter humeur
Heb jij in de zomer ook altijd een beter humeur? De dagen zijn langer, de mensen lijken leuker, het weer is lekkerder en je bent meer buiten. Ja, wat is er eigenlijk niet leuk aan de zomer?

Altijd maar verkouden
In deze winter ben je al drie keer ziek geweest en lijk je wel chronisch verkouden. Is je neus nu helemaal schraal van de verkoudheid? Dan snappen we dat er zo snel mogelijk een warme zomer aan mag komen! 

Lange zomeravonden
Lig je in de winter het liefst al om 21.00 uur in bed, in de zomer heb je daar geen last van hoor! Dan begin je pas om 20.00 uur überhaupt met een barbecue. Lekker wijntje erbij en genieten maar! 

Op het terras
Wat is er fijner dan hangen op een terras in de zon in de zomer? Bijna niets, toch? Lekker verfrissend drankje, hapje erbij en lekker mensen loeren. Ah, heerlijk altijd! 

Festivals en markten
Leuke festivals en markten zijn er ook (bijna) alleen maar te vinden in de zomer. Lekker met een drankje in de zon losgaan op je favo beats of struinen langs allemaal leuke kraampjes voor dat ene leuke goedkope item. Fijn! 

Outfits
Waarom zijn outfits in de zomer altijd veel leuker dan in de winter? Wanneer je in de winter drie weken een trui aan hebt ben je het alweer zat. In de zomer heb je genoeg aan zwierige jurken, leuke rokjes en toffe accessoires. Ja, we zijn er weer klaar voor!

Lekker kleurtje
Hebben je benen ondertussen weer de kleur van een TL-buis? Dan ben jij vast en zeker toe aan wat zon. In de zomer heb je automatisch een lekker kleurtje te pakken en daardoor zie je er niet alleen veel gezonder uit, ook staat kleding je veel leuker. 

Beeld: Shutterstock 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *