Health Sporten

Door deze workout krijg je strakke armen

Flappert jouw arm ook nog een halfuur door als je iemand iets te enthousiast uitzwaait? Of vlieg je zelfs bijna weg? Ja, dan kunnen we wel concluderen dat je last hebt van slappe bovenarmen. Niks mis mee natuurlijk, maar als je zou willen zou je er wel wat aan kunnen doen, zeker nu de zomer er weer bijna aankomt! Met deze arm workout krijg jij in no time weer strakke armen! 

Je armen zijn altijd wel een dingetje. In de zomer wanneer je een top draagt is het toch het mooiste om een beetje strakke armen te hebben. Armen zijn echt ontzettend snel gespierd, dus heel veel hoef je er niet voor te doen. Haal een stel gewichtjes in huis, tegenwoordig kun je die al voor zo’n €5 scoren. En daarna? Sporten maar! 

Arm workout
We gaan je natuurlijk geen moeilijke arm workout voorschotelen waar je helemaal geen zin hebt. Nee, gewoon wat makkelijke oefeningen waar je in een paar weken al een mooi resultaat ziet. Want daar doen we het tenslotte voor toch? We hebben hieronder een handige arm workout video van Kelsey Lee. Doe deze 11 oefeningen om de dag en je zal zien dat je komende zomer mooie armen hebt. En die kipfilets? Die zijn dan allang weggevlogen. Let maar op! 

Beginbeeld: Shutterstock
Video: YouTube Kelsey Lee 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *